My News
Καλως ηρθατε στο φορουμ μας. Καντε log in ή register για να αποκτησετε προσβαση σε ολες μας τις σελιδες!
My News
Καλως ηρθατε στο φορουμ μας. Καντε log in ή register για να αποκτησετε προσβαση σε ολες μας τις σελιδες!
My News
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.



 
ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

 

 Σεξ στο αυτοκίνητο

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Admin
Admin
Admin
Admin


Αριθμός μηνυμάτων : 99
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2010
Ηλικία : 36
Τόπος : Ανω Κατω Κρεμαστα Κωλοκοτρονιτσιου

Σεξ στο αυτοκίνητο Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Σεξ στο αυτοκίνητο   Σεξ στο αυτοκίνητο I_icon_minitimeΠεμ 25 Νοε - 16:11:58

-Πάρε πολεμοφόδια

Ο έρωτας είναι πόλεμος κι εσύ δεν μπορείς να πας χωρίς την πανοπλία σου – ειδικά μες στο αυτοκίνητο θα χρειαστείς έξτρα πράγματα. Ξεκίνα με τα προφυλακτικά, ανανέωνε τα χαρτομάντιλα στο ντουλαπάκι κι έχε εύκαιρη και μία πετσέτα. Ο,τι χρησιμοποιήσεις, βάλε το σε σακούλα, δεν φταίει σε τίποτα το περιβάλλον.

-Βρες το μονοπάτι

Τσέκαρε το μέρος που θα πας από την προηγούμενη. Μην το ψάχνεις παρέα με την κοπέλα σου, γιατί θα τη φρικάρεις. Επίδης, δεν είναι απαραίτητο να ξέρει ότι «κάτι θα γίνει απόψε», γιατί μπορεί να τρομάξει, να βάλει τις φωνές και να πάρει δρόμο.

-Φτιάξε τη δισκοθήκη σου

Η ρομαντική μουσικούλα είναι ό,τι πρέπει για να σπάσει τον πάγο και να στείλει τα κατάλληλα μηνύματα. Μίλα της αργά και χαμηλόφωνα, για να καταλάβει ότι για σένα είναι ιδιαίτερη αυτή η νύχτα. Οταν οδηγείς, μπορείς να έχεις το δεξί χέρι για τις αναγνωριστικές κινήσεις, αλλά ποτέ μη φτάσεις στο στόχο.

-Μέτρα τα αστέρια

Ας πούμε ότι έφτασες στον προορισμό και το φεγγάρι είναι ορατό (όχι απαραίτητα πανσέληνος). Φτιάξε μία ιστορία με το ουράνιο στερέωμα και τους πλανήτες. Ολες οι γυναίκες θέλουν κάποια στιγμή να βρεθούν στα άστρα.

-Τσεκ-άουτ

Τσέκαρε το σημείο που θα αράξεις φροντίζοντας να μην έχει περίεργους πεζούς. Μην είναι πολύ ερημικά ούτε και σε κεντρική λεωφόρο. Μην ανάψεις φώτα όσο είσαι σε «απασχόληση», για να μην ενοχληθεί κάποια παρέα, που έφτασε εκεί πριν από σένα.

-Lock in

Πάτησε τις ασφάλειες του αυτοκινήτου για να προφυλαχθείτε από το «κακό συναπάντημα». Για περισσότερη άνεση ρίξε τις πλάτες των καθισμάτων μισή διαδρομή πίσω (σε γωνία 45°) γιατί αν τις ζορίσετε στα όρθια, μπορεί και να σπάσει η καστάνια τους και να σου στοιχίσει το συνεργείο όσο ένα διήμερο στη Μύκονο.

-Πέρνα στο καθιστικό

Αν δεν έχει πρόβλημα η σύντροφός σου κι εσύ διαθέτεις S.U.V. με φιμέ τα πίσω τζάμια, μετακομίστε στα πίσω καθίσματα (αν είναι δερμάτινα, ακόμα καλύτερα). Οι επιλογές στις στάσεις σας μόλις αυξήθηκαν κατά πολύ.

-Σκάσε το παράθυρο

Η τριβή αυξάνει τη θερμοκρασία. Στην πέμπτη δημοτικού που το έμαθες δεν ήξερες ότι θα σου χρησιμεύει ακόμα και μετά από τόσα χρόνια. Αν δεν θες να πνιγείτε στον ιδρώτα, άσε τα μπροστινά παράθυρα λίγο ανοιχτά. Αν αντέχει η μπαταρία σου, βάλε και A/C χωρίς να λειτουργεί ο κινητήρας.

-Βγες από το στόχαστρο

Αποφύγετε να βγάλετε πόδια έξω από το παράθυρο ή την ηλιοροφή, για να μη δώσετε στόχο. Επίσης, αφήστε τις απότομες κινήσεις για το κρεβάτι, γιατί μερικές αναρτήσεις τρίζουν ενοχλητικά.

-After-game show

Οταν τελειώσετε, μη βάλεις αμέσως μπρος τη μηχανή. Μείνε στο αυτοκίνητο μέχρι να σου ζητήσει εκείνη να φύγετε συζητώντας. Αν θέλει αυτή να φύγετε αμέσως, ετοιμάσου την επόμενη φορά να πληρώσεις ξενοδοχείο.

Πηγή: TheNewsbus
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://mynews.forumgreek.com
 
Σεξ στο αυτοκίνητο
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
My News :: Σεξ - Ερωτας-
Μετάβαση σε: