My News
Καλως ηρθατε στο φορουμ μας. Καντε log in ή register για να αποκτησετε προσβαση σε ολες μας τις σελιδες!
My News
Καλως ηρθατε στο φορουμ μας. Καντε log in ή register για να αποκτησετε προσβαση σε ολες μας τις σελιδες!
My News
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.



 
ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

 

 Teenage: Μπικίνι και να καίει

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Admin
Admin
Admin
Admin


Αριθμός μηνυμάτων : 99
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2010
Ηλικία : 36
Τόπος : Ανω Κατω Κρεμαστα Κωλοκοτρονιτσιου

Teenage: Μπικίνι και να καίει Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Teenage: Μπικίνι και να καίει   Teenage: Μπικίνι και να καίει I_icon_minitimeΠεμ 2 Δεκ - 0:48:47

Teenage: Μπικίνι και να καίει Teenage147_m

Μήπως σε αγχώνει το πώς θα εμφανιστείς στην παραλία; Φοβάσαι ότι, αν αποκαλυφτείς, θα εκτεθείς; Ακόμη κι αν δεν έχεις κατακτήσει την ιδανική σιλουέτα, δεν χρειάζεται να κρυφτείς κάτω από παρεό και φορέματα. Μικρά μυστικά περιποίησης θα αναδείξουν το σώμα σου και θα σου χαρίσουν αυτοπεποίθηση ώστε να περπατάς στην άμμο με το κεφάλι ψηλά!

Κέρδισε στα σημεία!
Άλλες δεν είμαστε ευχαριστημένες με την κοιλίτσα μας, άλλες ανησυχούμε ότι τα πόδια μας είναι πολύ λευκά και άλλες δεν είμαστε έτοιμες να αποκαλύψουμε την πλάτη μας. Για όποιο σημείο του σώματός σου κι αν ανησυχείς, υπάρχει η λύση, που θα σε κάνει να νιώσεις περήφανη γι’ αυτό.

1.Γλουτοί
Θέλεις να τους διατηρήσεις στητούς και λείους; Βάλε στην εβδομαδιαία φροντίδα σου τη «μαγική» κίνηση της απολέπισης και στην καθημερινή σου ρουτίνα μία κρέμα σύσφιγξης. Οι κρέμες αυτές διεγείρουν την παραγωγή των δομικών υλικών της επιδερμίδας, το κολλαγόνο και την ελαστίνη, στοχεύουν στην καλύτερη δυνατή ενυδάτωσή της και στην ενίσχυση της ελαστικότητάς της. Για να κερδίσεις έξτρα πόντους σύσφιγξης, προσπάθησε να εναλλάσσεις το νερό όταν κάνεις ντους, από ζεστό σε κρύο, για να ενισχύσεις τη μικροκυκλοφορία και να τονώσεις τους ιστούς της επιδερμίδας σου.




Tips

• Mε ένα body make-up εξαφάνισε κάθε σημάδι από τις γάμπες ή την πλάτη σου. Είναι αδιάβροχο, καλυπτικό και απομακρύνεται με νερό και σαπούνι.
• Μια ελαφρόπετρα συντροφεύει ιδανικά το ντους σου. Τρίψε ελαφρά τις περιοχές με σκληρύνσεις, όπως τα γόνατα, οι αγκώνες και οι φτέρνες, και άπλωσε μια πλούσια στρώση ενυδατικής κρέμας για να διατηρήσεις το δέρμα μαλακό.



2.Η περιοχή του μπικίνι
Καμία κομψή γυναίκα δεν αφήνει την τριχοφυΐα να της χαλάσει την εμφάνιση. Βέβαια, η περιοχή που αποκαλύπτει το μπικίνι είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε ερεθισμούς και κοκκινίλες. Αποτέλεσμα; Όσες δεν έχουμε καταφύγει στη λύση του λέιζερ και χρησιμοποιούμε ξυραφάκι, να έχουμε μια διόλου κολακευτική εμφάνιση. Προτίμησε ξυραφάκια με τρεις ή και περισ σότερες λεπίδες, για πιο βαθύ και αποτελεσματικό ξύρισμα, και με προστατευτική λωρίδα, για να απο φύγεις τα κοψίματα. Μη χρησιμοποιείς το ίδιο ξυραφάκι πάνω από 2 φορές, επειδή τα πολυχρησιμοποιημένα ξυραφάκια δημιουργούν συνθήκες για περισσότερα κοψίματα, κοκκινίλες και τρίχες που γυρνούν προς τα μέσα. Μετά το ξύρισμα, χρησιμο ποίησε μια καταπραϋντική κρέμα με αλόη βέρα ή προβιταμίνη Β5.

3.Πόδια
Αποτρίχωση, ενυδάτωση, χρώμα: Το τρίπτυχο που θα σου χαρίσει εντυπωσιακά πόδια και καλαίσθητα πέλματα. Ιδανικά θα πρέπει να αποτριχώνεις τα πόδια σου από το προηγούμενο βράδυ, αν πρόκειται να εκτεθείς στον ήλιο ή να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα, για να αποφύγεις το τσούξιμο και τον ερεθισμό.
Μην ξεχνάς, αν ξυρίζεσαι, να εφαρμόζεις και στα πόδια σου τις συμβουλές για την περιοχή του μπικίνι. Απαραίτητη κίνηση είναι η καθημερινή ενυδάτωση μετά το ντους, που θα «φυλακίσει» την υγρασία και θα διατηρήσει την επιδερμίδα λεία και απαλή. Για μπρούντζινο χρώμα, δεν χρειάζεται να περιμένεις πότε θα... επιστρέψεις από τις διακοπές. Τα προϊόντα self tanning ή μια ενυδατική κρέμα για σταδιακό μαύρισμα θα σου χαρίσουν καλοκαιρινή όψη πριν ακόμα από την πρώτη βουτιά. Την τελευταία πινελιά κομψότητας θα προσθέσει ένα προσεγμένο πεντικιούρ και ένα βερνίκι νυχιών. Γύρισε στη σελίδα 150 του περιοδικού μας, για να επιλέξεις το ιδανικό χρώμα για σένα.

4.Κοιλιά
Το να τη ρουφάς κάθε φορά που σηκώνεσαι από την πετσέτα στην παραλία δεν είναι λύση! Η συντήρηση του ιδανικού βάρους, η ισορροπημένη διατροφή και η άσκηση είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να τη διατηρήσεις σφριγηλή και επίπεδη. Αν, ωστόσο, δεν έχεις προνοήσει και οι μικρές ατασθαλίες του χειμώνα έχουν εγκατασταθεί σαν «σωσίβιο», ανάλαβε δράση. Αν πιάνεις παχάκια στο πλάι της κοιλιάς σου, θα χρειαστείς μια λιποδιαλυτική κρέμα κατά του τοπικού πάχους, ενώ, αν είναι πλαδαρή, χρειάζεσαι μια κρέμα σύσφιγξης.



Ραγάδες και ραβδώσεις;

Πολλά κορίτσια κατά τη διάρκεια της εφηβείας έρχονται αντιμέτωπα με την εμφάνιση ραγάδων σε διάφορα σημεία του σώματος (κυρίως στο στήθος, τους μηρούς, τους γλουτούς και τους προσαγωγούς), που οφείλονται στην απότομη αλλαγή του ύψους και του βάρους. Το δέρμα τεντώνεται και «σπάει», δημιουργώντας λευκές ρωγμές. Η χρήση ενός εξειδικευμένου προϊόντος μπορεί να μειώσει σημαντικά την εμφάνισή τους, όπως και οι ενυδατικές κρέμες που στη σύνθεσή τους περιέχουν βιταμίνη Ε.



Κάνε τη σωστή επιλογή!
Αμέτρητα σχέδια, χρώματα και σχήματα στα μαγιό σε περιμένουν να διαλέξεις! Ο στυλίστας Στέλιος Τερζενίδης δίνει συμβουλές για να αναδείξεις ή να αποκρύψεις σημεία του σώματός σου.

Αν έχεις μικρό στήθος Απόφυγε τα στράπλες και προτίμησε σουτιέν «τρίγωνο» με ενίσχυση ή στο στυλ του κλασικού σουτιέν.

Αν έχεις μεγάλο στήθος Χρειάζεσαι τη σταθερότητα που προσφέρουν τα μαγιό που δένουν πίσω από το λαιμό.

Αν έχεις κοιλίτσα Δοκίμασε τη μοντέρνα εκδοχή του μπικίνι, το τανκίνι. Πρόκειται για μαγιό που το επάνω μέρος του μοιάζει με φανελάκι.

Αν έχεις ψωμάκια Προτίμησε το φαρδύ σλιπ ή, ακόμη καλύτερα, το σορτσάκι που φοριέται χαμηλά και θα καλύψει το «επίμαχο» σημείο.



Φούσκωσε σαν παγόνι, όχι σαν μπαλόνι!

Νιώθεις πρησμένη και φουσκωμένη; Μικρά διατροφικά μυστικά θα σε βοη­θήσουν να νιώσεις μέσα σε λίγες ημέρες ανά λαφρη και περήφανη για τη σιλουέτα σου!
Μείωσε: Tο αλάτι, τα γλυκά, τα αναψυκτικά, το αλκοόλ, καθώς και το ρύζι, το ψωμί και τα μακαρόνια.
Αύξησε: Tα φρούτα, τα λαχανικά, τους φρέσκους χυμούς, το κοτό πουλο, τη γαλοπούλα και το ψάρι.



Σκηνοθέτησε... το βλέμμα τους
Η μόδα τα τελευταία χρόνια έχει αναδείξει το mix and match στυλ, δηλαδή διαφορετικό χρώμα ή πατρόν στα δύο κομμάτια του μπικίνι. Τα ατού είναι ότι μπορείς να αξιοποιείς τα προηγούμενα μαγιό σου και να «παίζεις» με πολλούς συνδυασμούς, αλλά και να τραβάς τα βλέμματα στα «δυνατά» σου σημεία, π.χ. φορώντας ένα ουδέτερο σλιπ και ένα εντυπωσιακό σουτιέν, τραβάς την προσοχή στο μπούστο σου ή το αντίστροφο.

Αυτό το ήξερες;
Το μπικίνι σχεδίασε το 1947 ο γάλλος μηχανικός Louis Réard και πήρε το όνομά του από το νησί Μπικίνι στον Ειρηνικό Ωκεανό. Ο σχεδιαστής του προέβλεψε ότι ο ντόρος που θα έκανε η εμφάνιση της δημιουργίας του στις γαλλικές πασαρέλες θα ισοδυναμούσε με την ένταση της ατομικής βόμβας που έπεσε τον προηγούμενο χρόνο στο ομώνυμο νησί!

Πηγη Vita.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://mynews.forumgreek.com
 
Teenage: Μπικίνι και να καίει
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Φορέστε το μπικίνι σας

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
My News :: Σωμα - Προσωπο-
Μετάβαση σε: