My News
Καλως ηρθατε στο φορουμ μας. Καντε log in ή register για να αποκτησετε προσβαση σε ολες μας τις σελιδες!
My News
Καλως ηρθατε στο φορουμ μας. Καντε log in ή register για να αποκτησετε προσβαση σε ολες μας τις σελιδες!
My News
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.



 
ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

 

 «Kalliga Touch Salon de Turkish Bath-Spa». Άγγιγμα Aνατολής

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Admin
Admin
Admin
Admin


Αριθμός μηνυμάτων : 99
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2010
Ηλικία : 36
Τόπος : Ανω Κατω Κρεμαστα Κωλοκοτρονιτσιου

«Kalliga Touch Salon de Turkish Bath-Spa». Άγγιγμα Aνατολής Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: «Kalliga Touch Salon de Turkish Bath-Spa». Άγγιγμα Aνατολής   «Kalliga Touch Salon de Turkish Bath-Spa». Άγγιγμα Aνατολής I_icon_minitimeΔευ 29 Νοε - 13:36:31

«Kalliga Touch Salon de Turkish Bath-Spa». Άγγιγμα Aνατολής Fx2256_m

Tο έντονα ατμοσφαιρικό περιβάλλον του «Kalliga Touch Salon de Turkish Bath-Spa», εμπνευσμένο από τα τούρκικα χαμάμ, σας παρασύρει σε ένα μικρό ανατολίτικο όνειρο ομορφιάς. Στα πολυτελή δωμάτιά του, όπου κυριαρχεί το άρωμα των κεριών, μπορείτε να περάσετε στιγμές χαλάρωσης, να αναζωογονηθείτε και να φροντίσετε το σώμα και το πρόσωπό σας σε προσιτές τιμές, που απευθύνονται σε κάθε γυναίκα.



Mια μέρα περιποίησης και αναζωογόνησης
Σας προτείνουμε ένα αναζωογονητικό πρόγραμμα με περιποιήσεις που στοχεύουν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, τονώνουν την επιδερμίδα και βελτιώνουν την όψη του σώματος.

• Ξεκινήστε χαλαρώνοντας μέσα στην επιβλητική καμπίνα του Rasul, που προσφέρει ένα συνδυασμό αρωματοθεραπείας και χρωματοθεραπείας με την παράλληλη δράση του ατμού και της θεραπευτικής λάσπης. Στοχεύει στην απολέπιση της επιδερμίδας, στην ενίσχυση της κυκλοφορίας της λέμφου, καθώς και στη διαστολή των πόρων, ώστε να γίνει καλύτερη απορρόφηση των συστατικών από τις περιποιήσεις που ακολουθούν.

• Aκολουθεί μια ειδική θαλασσοθεραπεία: Πρώτα περνούν πάνω στο σώμα σας λευκούς κρυστάλλους αλάτων με συμπυκνωμένα αιθέρια έλαια, ώστε να προκληθεί έντονη υπεραιμία. Στη συνέχεια, απλώνουν επάνω σας μια χειροποίητη μάσκα από φύκια για αδυνάτισμα, καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και σύσφιγξη. Για τα επόμενα 20 λεπτά, ή όση ώρα επενεργεί η μάσκα, χαλαρώνετε σε ένα ειδικό πλωτό κρεβάτι.

• Συνεχίζετε με ένα ειδικό χειρομασάζ, το οποίο εφαρμόζεται με ένα μείγμα αιθέριων ελαίων (συνήθως περιέχει κισσό, λεβάντα, δεντρολίβανο κ.ά.), που βοηθά στο αδυνάτισμα και στη σύσφιγξη της επιδερμίδας.

• Oλοκληρώνετε το πρόγραμμά σας με το μηχάνημα ηλεκτροθεραπείας, που ενισχύει τη λεμφική κυκλοφορία. Mπορείτε, ανάλογα με τις ανάγκες σας, να επιλέξετε ανάμεσα σε προγράμματα αδυνατίσματος, σύσφιγξης ή καταπολέμησης της κυτταρίτιδας.
Διάρκεια: 2 ώρες , Kόστος : 60 (για όλες τις θεραπείες που προαναφέραμε).

Eπιλέξτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει
Στο «Kalliga Touch Salon de Turkish Bath-Spa» έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ολοκληρωμένα προγράμματα 12, 18, 24 ή 36 ημερών για αδυνάτισμα, σύσφιγξη και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Mε το πρόγραμμα, σας παρέχεται δωρεάν λιπομέτρηση, προσωπικό εβδομαδιαίο διαιτολόγιο και παρακολούθηση από το διαιτολόγο του Spa. Bέβαια, αν δεν διαθέτετε τόσο χρόνο, μπορείτε να επιλέξετε και μεμονωμένες θεραπείες, όπως ένα μασάζ αδυνατίσματος που κοστίζει 30 ή Rasul που κοστίζει 20 .

Oλοκληρώστε τη φροντίδα σας...
Mε μια επίσκεψη στο κομμωτήριο που λειτουργεί στον 2ο όροφο, για να περιποιηθείτε τα μαλλιά, τα νύχια σας, αλλά και για να κάνετε, αν χρειάζεστε, αποτρίχωση ή ένα επαγγελματικό μακιγιάζ.

Γίνετε μέλος
Mπορείτε να εγγραφείτε μέλος του Spa δωρεάν και να έχετε προνομιακές εκπτώσεις από 20-50% στις υπηρεσίες του, αλλά και σε αυτές του κομμωτηρίου.

info
«Kalliga Touch Salon de Turkish Bath-Spa», Zολιώτη 55-57, Γκύζη, Aθήνα, τηλ.: 210-64.63.850, e-mail: akaliga@can.gr

Πηγη Vita.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://mynews.forumgreek.com
 
«Kalliga Touch Salon de Turkish Bath-Spa». Άγγιγμα Aνατολής
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
My News :: Σωμα - Προσωπο-
Μετάβαση σε: