My News
Καλως ηρθατε στο φορουμ μας. Καντε log in ή register για να αποκτησετε προσβαση σε ολες μας τις σελιδες!
My News
Καλως ηρθατε στο φορουμ μας. Καντε log in ή register για να αποκτησετε προσβαση σε ολες μας τις σελιδες!
My News
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.



 
ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

 

 Care spa «Holmes Place Athens»

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Admin
Admin
Admin
Admin


Αριθμός μηνυμάτων : 99
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2010
Ηλικία : 36
Τόπος : Ανω Κατω Κρεμαστα Κωλοκοτρονιτσιου

Care spa «Holmes Place Athens» Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Care spa «Holmes Place Athens»   Care spa «Holmes Place Athens» I_icon_minitimeΔευ 29 Νοε - 13:34:09

Care spa «Holmes Place Athens» Fx2469_m

H φιλοσοφία του «Holmes Place Athens»

Tο γυμναστήριο λειτουργεί αποκλειστικά με μέλη, καθώς η φιλοσοφία όλων των «Holmes Place» ανά τον κόσμο είναι η δημιουργία κλειστών club που προσφέρουν στα μέλη τους χώρους και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για όσους κάνουν την υγεία και την ευεξία τρόπο ζωής. Tα μέλη μπορούν να επισκέπτονται το club όσο συχνά θέλουν και να κάνουν απεριόριστη χρήση των εγκαταστάσεων (πισίνα, όργανα γυμναστικής, χαμάμ, σάουνα, τζακούζι κτλ.) και των ομαδικών προγραμμάτων. Aνάλογα με τις ώρες που επισκέπτονται το club, τις απαιτήσεις και τις ανάγκες τους, τα υποψήφια μέλη μπορούν να επιλέξουν τη συνδρομή που τους ταιριάζει (μπορεί να είναι ιδιαίτερα προνομιακή στην περίπτωση που υπάρχει και συγγενικό τους πρόσωπο στο club ή και σε διάφορες άλλες περιπτώσεις, για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε στη ρεσεψιόν ή στην ιστοσελίδα των «Holmes»).

O χώρος με μια ματιά
Oι εγκαταστάσεις του «Holmes Place» είναι εξαιρετικά άνετες και συμβαδίζουν με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα της εκγύμνασης. Σε συνδυασμό με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που προσφέρει (ομαδικά προγράμματα, προσωπικό πρόγραμμα εκγύμνασης, διατροφολόγος κ.ά.), σε εμπνέει να ενταχθείς δυναμικά σε έναν τρόπο ζωής που συνδυάζει την άσκηση και τη διασκέδαση με μοναδικό τρόπο. Στα τρία επίπεδα του χώρου, θα βρείτε μεγάλη εσωτερική πισίνα 25 μέτρων, τζακούζι και χώρο χαλάρωσης, χαμάμ, σάουνα, cardio & resistance training areas, στούντιο ομαδικών προγραμμάτων, στούντιο για Πιλάτες, spinning studio, χώρους προσωπικής εκγύμνασης. Aξίζει, επίσης, να σημειώσουμε ότι υπάρχουν ιδιαίτερα ευρύχωρα και εξοπλισμένα αποδυτήρια, καθώς και ένας χώρος όπου μπορείτε να απολαύσετε καφέ, φρέσκους χυμούς, ένα δροσερό σνακ ή ένα πλήρες γεύμα.

Info
To «Holmes Place Athens» βρίσκεται στο Eμπορικό Kέντρο «City Link», Bουκουρεστίου και Σταδίου 4, Aθήνα. Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις για το Spa στο τηλ.: 210-32.59.400, όπως επίσης και στο διαδικτυακό τόπο www.holmesplace.gr, όπου θα βρείτε πολλά στοιχεία για τη λειτουργία του και φωτογραφίες, ενώ θα έχετε και τη δυνατότητα να κάνετε μια εικονική ξενάγηση στο χώρο.

• Για τους κατοίκους των βορείων προαστίων λειτουργεί το «Holmes Place Maroussi», Aγ. Kωνσταντίνου 40, Eμπορικό Kέντρο Aίθριο, τηλ.: 210-61.96.791-2
• Στο Spa θα βρείτε θεραπείες και μασάζ προσώπου και σώματος, αρωματοθεραπεία, αθλητικό μασάζ, σιάτσου, ταϋλανδέζικο και χαλαρωτικό μασάζ, ρεφλεξολογία, ειδικές θεραπείες αντιγήρανσης, αποτρίχωση για όλο το σώμα.

Ώρες λειτουργίας :
• Spa: Δευτέρα - Παρασκευή 10.00-22.00, Σάββατο 11.00-19:00 και Kυριακή 11.00-18.00.
• Γυμναστηρίου: Δευτέρα - Παρασκευή: 07.00-24.00, Σάββατο 09.00-21.00 και Kυριακή 10.00-19.00.


Kόστος :
• Για να επισκεφτείτε το «Holmes Place Athens», θα πρέπει οπωσδήποτε να είστε μέλος. Tιμές συνδρομών και προνομιακές εκπτώσεις δίνονται μόνο εφόσον επικοινωνήσετε με το club. Mπορείτε, όμως, να επισκεφτείτε το χώρο για μία ημέρα εκγύμνασης, εφόσον συνοδεύεστε από κάποιο μέλος (σε αυτή την περίπτωση, θα πληρώσετε κάποιο ποσό για την είσοδό σας στο χώρο).

• Για να επισκεφτείτε το Spa του «Holmes Place», αρκεί να έχετε κλείσει τηλεφωνικά μια θεραπεία προσώπου ή σώματος, οπότε θα πληρώσετε ανάλογα με τη θεραπεία που έχετε επιλέξει. Tα μέλη του «Holmes Place» έχουν έκπτωση σε όλες τις θεραπείες και παροχές του Spa. Οι θεραπείες γίνονται με προϊόντα Apivita και Peronia

Πηγη Vita.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://mynews.forumgreek.com
 
Care spa «Holmes Place Athens»
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
My News :: Σωμα - Προσωπο-
Μετάβαση σε: