My News
Καλως ηρθατε στο φορουμ μας. Καντε log in ή register για να αποκτησετε προσβαση σε ολες μας τις σελιδες!
My News
Καλως ηρθατε στο φορουμ μας. Καντε log in ή register για να αποκτησετε προσβαση σε ολες μας τις σελιδες!
My News
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.



 
ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

 

 Dreamway Spa «Domotel Xenia Volou». Το Spa των ονείρων σας...

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Admin
Admin
Admin
Admin


Αριθμός μηνυμάτων : 99
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2010
Ηλικία : 36
Τόπος : Ανω Κατω Κρεμαστα Κωλοκοτρονιτσιου

Dreamway Spa «Domotel Xenia Volou». Το Spa των ονείρων σας... Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Dreamway Spa «Domotel Xenia Volou». Το Spa των ονείρων σας...   Dreamway Spa «Domotel Xenia Volou». Το Spa των ονείρων σας... I_icon_minitimeΔευ 29 Νοε - 13:33:18

Dreamway Spa «Domotel Xenia Volou». Το Spa των ονείρων σας... 128b_38_m

Είτε ζείτε μόνιμα στην περιοχή του Βόλου, είτε είστε περαστικοί και νιώθετε την ανάγκη για λίγη ξεκούραση και αναζωογόνηση, το Dreamway Spa θα καλύψει τις ανάγκες σας κατά τον καλύτερο τρόπο.

Με την πρώτη ματιά
Μπαίνοντας στο εντελώς ανακαινισμένο ξενοδοχείο 5 αστέρων που βρίσκεται στο κέντρο του Βόλου, ακριβώς πάνω στη θάλασσα, εντυπωσιάστηκα. Ακόμη πιο μεγάλη όμως ήταν η έκπληξή μου όταν αντίκρισα το χώρο του Spa, ένα χώρο καλόγουστο, ευχάριστο και λειτουργικό. Στη διακόσμησή του κυριαρχούν οι ψηφίδες σε διάφορα χρώματα, το ξύλο, το γυαλί, τα βότσαλα και το νερό, ενώ η ατμόσφαιρα που επικρατεί, με τα τρεχούμενα νερά, το παιχνίδισμα των φώτων, τα αναμμένα κεριά και τα αιθέρια έλαια, προκαλεί μια ευχάριστη και αναζωογονητική αίσθηση. Oι άνθρωποι του Spa, που, όπως διαπίστωσα στη συνέχεια, είναι καλοί γνώστες των θεραπειών της διάσημης γαλλικής εταιρείας Anne Semonin, με υποδέχονται ευγενικά.

Όσον αφορά τις παροχές του χώρου, θα μπορούσα να πω ότι δεν υστερεί σε τίποτα, παρά το γεγονός ότι είναι πιο μικρό από άλλα Spa που έχουμε επισκεφτεί. Έχει έξυπνες αρχιτεκτονικές λύσεις και τόσα διαφορετικά επίπεδα, που ο επισκέπτης έχει την εντύπωση ότι βρίσκεται σε μεγαλύτερο χώρο. Oι κάτοικοι της πόλης, αλλά και οι επισκέπτες του ξενοδοχείου, μπορούν να απολαύσουν μια πισίνα με διάφορα είδη υδρομασάζ, ένα μεγάλο τζακούζι, ρωμαϊκό χαμάμ, σάουνα και υδροβροχές, γυμναστήριο, χώρους χαλάρωσης και τρεις καμπίνες θεραπειών πολύ ευχάριστες και χαλαρωτικές.

Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε
Έπειτα από μια συζήτηση με τους θεραπευτές του χώρου (προηγείται των θεραπειών, προκειμένου να αναγνωριστούν οι ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε επισκέπτη), επέλεξα την antistress back therapy, που συμπέραναν ότι μου ταιριάζει. Η θεραπεία μου έγινε στην καμπίνα Escape και το αναφέρω γιατί και μόνο η χρωματοθεραπεία που πραγματοποιείται στο χώρο αυτό με ειδικές λάμπες με βοήθησε να χαλαρώσω. Η όλη διαδικασία άρχισε με ένα ευχάριστο καλωσόρισμα: μια ζεστή πετσέτα με αιθέρια έλαια στα χέρια και τα πόδια. Αμέσως μετά ακολούθησε ένα ανακουφιστικό μασάζ στην πλάτη και τον αυχένα. Επιστρέφοντας στο κρεβάτι, η θεραπεύτρια με έβαλε να ξαπλώσω σε μια ηφαιστειογενή ιαματική λάσπη, που μου προκάλεσε μια πρωτόγνωρη αίσθηση. Μικρές φυσαλίδες χάιδευαν το δέρμα μου ενόσω η λάσπη θερμαινόταν.

Όση ώρα απολάμβανα αυτή την αποτοξινωτική θεραπεία, δεχόμουν κι ένα χαλαρωτικό μασάζ στο υπόλοιπο σώμα (πόδια, χέρια, πρόσωπο, κεφάλι) με ένα μείγμα λαδιού και αιθέριων ελαίων που μύριζε υπέροχα. Αφού απομακρύνθηκε η λάσπη με σφουγγαράκια και ζεστό νερό, ακολούθησε ενυδάτωση της πλάτης με μια λοσιόν σώματος. Τελειώνοντας, ένιωσα το σώμα μου ανάλαφρο και ξεκούραστο. Κάθισα στις πολυθρόνες απέναντι από την πισίνα για να απολαύσω το σορμπέ λεμονιού που μου προσέφεραν (μια ακόμα πρωτοτυπία του Spa) και χαλάρωσα ακούγοντας τα νερά να τρέχουν, ενώ τα φώτα άλλαζαν το χρώμα των τοίχων. Δεν ξέρω πόση ώρα πέρασε. Ξέρω, όμως, ότι η εμπειρία ήταν πραγματικά υπέροχη.


Info
Το Dreamway Spa λειτουργεί στο «Domotel Xenia Volou». Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 24210-92.700 και στο site: www.domotel.gr. Επίσης, μέσω του e-mail: dreamway@domotel.gr
Ώρες λειτουργίας: 10.00-22.00 καθημερινά, Κυριακή 10.00-18.00.
Διαθέτει: Πισίνα με διάφορα είδη υδρομασάζ, τζακούζι 4 ατόμων, ποδόλουτρα, γυμναστήριο, χαμάμ, σάουνα και event shower (συνδυάζει ατμόλουτρο, υδρομασάζ και χρωματοθεραπεία) και όλα τα είδη μασάζ και περιποιήσεων προσώπου Anne Semonin.

Για να το επισκεφτείτε:
• Ως ένοικος του ξενοδοχείου, δικαιούστε δωρεάν είσοδο και χρήση όλων των χώρων του Spa. Χρεώνεστε μόνο για τις θεραπείες.
• Ως εξωτερικός επισκέπτης, χρεώνεστε 20 για χρήση όλων των χώρων του Spa και έξτρα για τις θεραπείες. Οι φροντίδες προσώπου ξεκινούν από 35 , ενώ οι θεραπείες σώματος από 50 .
• Ως μέλος (συνδρομές για 6 μήνες και για 1 χρόνο ), έχετε πολύ περισσότερα προνόμια και δικό σας ντουλάπι.

Πηγη Vita.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://mynews.forumgreek.com
 
Dreamway Spa «Domotel Xenia Volou». Το Spa των ονείρων σας...
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
My News :: Σωμα - Προσωπο-
Μετάβαση σε: