My News
Καλως ηρθατε στο φορουμ μας. Καντε log in ή register για να αποκτησετε προσβαση σε ολες μας τις σελιδες!
My News
Καλως ηρθατε στο φορουμ μας. Καντε log in ή register για να αποκτησετε προσβαση σε ολες μας τις σελιδες!
My News
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.



 
ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

 

 How to: Διαλέξτε κρέμα

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Admin
Admin
Admin
Admin


Αριθμός μηνυμάτων : 99
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2010
Ηλικία : 36
Τόπος : Ανω Κατω Κρεμαστα Κωλοκοτρονιτσιου

How to: Διαλέξτε κρέμα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: How to: Διαλέξτε κρέμα   How to: Διαλέξτε κρέμα I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε - 0:09:27

How to: Διαλέξτε κρέμα Howto138_m

Τι χρειάζεται...
Η ξηρή επιδερμίδα › Ενισχυμένη ενυδάτωση. Το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η έλλειψη λιπιδίων, γεγονός που την καθιστά επιρρεπή σε τραβήγματα και ερεθισμούς.

Επιλέξτε: Μια κρέμα εμπλουτισμένη με ενυδατικούς παράγοντες, όπως κεραμίδια, υαλουρονικό οξύ, λιπίδια, και με μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό.

Η λιπαρή επιδερμίδα › Περιορισμό της λιπαρότητας και της γυαλάδας και φυσικά την απαραίτητη για όλους τους τύπους δέρματος ενυδάτωση.

Επιλέξτε: Μια κρέμα με λεπτόρρευστη υφή, oil free και non comedogenic, με συστατικά όπως το σαλικυλικό οξύ, που ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος.

Η επιδερμίδα στα 30 › Είναι συνήθως η ηλικία που κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα σημάδια της γήρανσης και οι λεπτές γραμμές έκφρασης στο μέτωπο και στα μάτια.

Επιλέξτε: Μια κρέμα που περιέχει αντιρυτιδικά συστατικά, όπως αμινοξέα, προβιταμίνη Q10, ρετινόλη κ.ά., αλλά και αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως βιταμίνες, φλαβονοειδή κ.ά.

Η επιδερμίδα στα 40 › Ο ρυθμός της ανανέωσης των κυττάρων επιβραδύνεται, τα λιπίδια μειώνονται, η επιδερμίδα γίνεται πιο ξηρή, λεπτή, ξεκινά η απώλεια σφρίγους και οι ρυτίδες γίνονται πιο έντονες.
Επιλέξτε: Μια κρέμα που να στοχεύει στην αύξηση της παραγωγής ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, των κύριων δομικών συστατικών που ευθύνονται για τη γήρανση της επιδερμίδας, με συστατικά όπως η ρετινόλη και η ρετιναλδεΰδη σε υψηλή συγκέντρωση.

Η επιδερμίδα στην εμμηνόπαυση › Γίνεται ακόμη πιο λεπτή, ξηρή και ευάλωτη λόγω της μείωσης της παραγωγής των οιστρογόνων, που με τη σειρά της προκαλεί μεγαλύτερη μείωση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.

Επιλέξτε: Μια κρέμα με πλούσια υφή, με ασβέστιο και φυτοοιστρογόνα που συμβάλλουν στην αύξηση της πυκνότητας και της ενυδάτωσης της επιδερμίδας. ●

Πηγη Vita.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://mynews.forumgreek.com
 
How to: Διαλέξτε κρέμα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
My News :: Σωμα - Προσωπο-
Μετάβαση σε: